Je rijbewijs halen

Autorijschool met veel geduld, humor en jarenlange ervaring. Zodat je goed wordt voorbereid om zelfstandig de weg op te kunnen.

"De route naar het rijbewijs begint bij de keuze van een goede autorijschool"
Marinus van den Brink
Rijinstructeur

rijopleiding

De rijopleiding begint met een eerste kennismaking. De samenwerking tussen de leerling en de rij-instructeur is belangrijk. Want het is de bedoeling dat de leerling zich prettig voelt in de lesauto. Daarnaast moet de rijopleiding duidelijk en begrijpend overkomen. Als er vragen zijn, dan krijg je een duidelijke uitleg. Kortom, je bent binnen korte tijd een vlotte en veilige bestuurder. Deze autorijschool doet er alles aan jou veilig de weg op te sturen.

Het nieuwe rijden

Deze autorijschool gebruikt bij het lessen het programma “het nieuwe rijden”. Zodat automobilisten leren om brandstof te besparen. Hierdoor draag je bij aan een schoner milieu. Daarom heb ik nog een aantal tips voor je.

examen

Voordat de rijschool een examen kan aanvragen, moet jij daar toestemming voor geven. Daartoe gebruik je een machtiging. Op de website van het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR) vindt je daarover alle informatie. Daarnaast is er genoeg informatie te vinden over zowel het theorie- als praktijkexamen. Lees daar vooral ook de informatie over de tussentijdse toets.

2todrive
  • Als je 16 jaar bent, dan mag je beginnen met je theorie-examen.
  • Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met rijlessen.
  • Als je 17 jaar bent mag je rijexamen doen.
  • Als je je rijbewijs gehaald hebt, dan kun je tot je 18de in de auto rijden samen met je coach(es)! Hiervoor moet je een begeleiderspas aanvragen!
  • Vanaf je 18de mag je dan zelfstandig de weg op.
Algemene voorwaarden / www.mvdbrink.nl © 2019 / Alle rechten voorbehouden